skip to Main Content

Izdelava spletne trgovine

Spletne trgovine vam omogočajo veliko več kot klasične trgovine. Trgovina je odprta 24 ur na dan in nismo vezani na samo eno lokacijo. Nakupi iz naslonjača pa so vedno bolj popularni.

Izdelava spletne trgovine je zahteven projekt, ki zahteva veliko strokovnega znanja z različnih področij, zato vam bomo pomagali in svetovali, kako postaviti spletno trgovino, ki bo lepa, funkcionalna in prodajno uspešna.

Uporabljamo sodobne pristope in nove tehnologije, ob tem pa se držimo spletnih standardov ter poskrbimo, da vaša trgovina deluje v vseh brskalnikih in na vseh napravah (telefonu, tablici in računalniku).

Izdelava spletne trgovine

Spletne trgovine razvijamo na platformah Magento, Opencart in WooCommerce, kar nam omogoča popolno prilagoditev vašim željam in potrebam.

Magento
Opencart
WooCommerce

Magento in Opencart sta najbolj razširjeni platformi za spletne trgovine, saj sta obe izjemno dobro preizkušeni. Ponujata ogromno obstoječih nadgradenj, hkrati pa tudi možnosti za izdelavo dodatnih modulov po željah in potrebah naročnika. WooCommerce pa je primerna za tiste, ki želijo spletno stran nadgraditi s spletno trgovino. Takšna spletna trgovina je primerna za manjše število izdelkov. Vse platforme so prijazne do spletnih kupcev. Katero izbrati? Glede na vaše želje in potrebe bomo skupaj določili, katera platforma je najustreznejša za vas.

Pripravljeni? Pogovorimo se.

Naše stranke rade sodelujejo z nami, ker najprej izpolnimo njihove zahteve, nato pa presežemo njihova pričakovanja.

Kontaktirajte nas še danes! Mi smo zagotovo prava izbira za vas.

Back To Top