Skip to content

Google Ads oglaševanje

Za vas oblikujemo, sestavimo in vodimo plačljive spletne kampanje preko Google Ads s ciljem dviga prodaje, širjenja imena podjetja ali pridobivanja novih stikov. Svojo prepoznavnost lahko širite tako, da se vaš oglas prikazuje vsakemu obiskovalcu (plačate prikaz reklame), lahko pa se odločite za prodajo specifičnega izdelka ali storitve (plačilo na klik).

Pri spletnem oglaševanju veste za vsak oglas, koliko obiska je prinesel in koliko prihodka je ustvaril. Pomagamo vam ugotoviti katere besede so najbolj učinkovite oziroma prinesejo najboljši odziv.

Google Ads Oglaševanje

Naj vas stranke opazijo natančno takrat, ko v Googlu iščejo stvari, ki jih ponujate. In plačajte samo, ko kliknejo vaš oglas in s tem obiščejo vaše spletno mesto ali vas pokličejo.

Z Google Ads oglaševanjem lahko tako z veliko manjšim začetnim kapitalom dosežete enake ali celo boljše rezultate kot z uporabo drugih možnosti oglaševanja.

Z nami do najboljših rezultatov

Z Google oglaševanjem boste povečali obisk vaše spletne strani ali spletne trgovine, saj se bo vaš oglas prikazal takrat, ko kupec išče vaš ali podoben izdelek oziroma storitev.

Priprava načrta

Vsako podjetje in vsaka panoga ima svoje posebnosti, zato moramo najprej spoznati vaše podjetje, vaše izdelke ali storitve, vaše cilje in vašo konkurenco.

Izvedba kampanije

Za vas odpremo Google Ads račun, ustvarimo kampanjo, oglasne skupine, poiščemo ključne besede in ustvarimo različne oglase.

Meritve

Vsak klik na vašo spletno stran ali trgovino je merljiv preko vmesnikov za zbiranje statistike in merjenje rezultatov. Tako dobimo natančne podatke preko katerega oglasa in katerega vira so vas stranke obiskale.

Poročila

Vaše Google oglase povežemo z vašim računom Google Analytics in po potrebi še z ostalimi orodji za merjenje uspešnosti. Na osnovi pridobljenih podatkov vam pripravimo poročilo o uspešnosti oglasov.

Ni še konec...

S pomočjo pridobljenih podatkov oglase nenehno izboljšujemo, spreminjamo in dodajamo ključne besede in po potrebi ustvarimo nove oglase.

Ste pripravljeni?

Pogovorimo se.

Naše stranke rade sodelujejo z nami, ker najprej izpolnimo njihove zahteve, nato pa presežemo njihova pričakovanja.

Kontaktirajte nas še danes! Mi smo zagotovo prava izbira za vas.

Back To Top