Skip to content

Izdelava spletnih strani

Izdelujemo učinkovite in privlačne spletne strani. Od preprostih spletnih vizitk do naprednih spletnih predstavitev. Pri izdelavi spletne strani se osredotočamo na vaše zahteve in cilje, ter poskrbimo, da boste dobili privlačno in učinkovito spletno stran.

Uporabljamo sodobne pristope in nove tehnologije, ob tem pa se držimo spletnih standardov ter poskrbimo, da vaša spletna stran deluje v vseh brskalnikih in na vseh napravah (telefonu, tablici in računalniku).

LIBELA ELSI – Tehtanje in avtomatizacija

Spletne strani in spletne vizitke razvijamo na platformi WordPress, kar nam omogoča popolno prilagoditev vašim željam in potrebam.

Izdelava spletnih strani

WordPress je v svetovnem merilu daleč najbolj razširjeno orodje za izdelavo dinamičnih spletnih strani, med drugim jo uporabljajo tudi velika podjetja kot so Wall Street Journal, eBay Ink, Forbes, CNN. Platforma je uporabnikom prijazna ter omogoča izjemno enostavno upravljanje tako s spletno stranjo kot z vsebinami. Ponuja tako rekoč neomejeno dodajanje podstrani, objavljanje galerij in obrazcev.

Z nami do najboljših rezultatov

Vsaki izdelavi spletne strani in trgovine se povsem posvetimo in jo izdelamo po vaših željah, hkrati pa vas usmerjamo in pomagamo z nasveti, da je končni rezultat prilagojen vam in vaši ciljni publiki.

Sestanek

Vzpostavite stik z nami preko telefona ali e-pošte. Poslušali bomo vaše želje in predloge ter vam pomagali z nasveti in usmeritvami.

Načrt

Proučili bomo vašo dejavnost in opredelili cilje vaše spletne strani. Poskrbeli bomo, da bo spletna stran pregledna in enostavna za uporabo.

Izdelava

Na spletno stran bomo vnesli vso potrebno dokumentacijo. Poskrbeli bomo za kontaktne podatke, kontaktni obrazec in zemljevid.

Testiranje

Po končani izdelavi bomo še dodatno preverili, da so vsi podatki na vaši spletni strani pravilno vneseni in testirali, da vse deluje kot mora.

Predaja

Predali vam bomo popoln nadzor nad vašo spletno stranjo, saj vas bomo naučili, kako lahko vnose in popravke enostavno urejate sami.

Izberite vaš paket

Spletna vizitka

Spletna vizitka je primerna za vse, ki potrebujete kratko predstavitev vaše storitve ali izdelka. Vsebuje eno stran, kratko besedilo o vaši dejavnosti in vaše kontaktne podatke.

Mini paket

Mini paket je primeren za vsa manjša podjetja, ki potrebujejo profesionalno spletno stran. Vsebuje neomejeno število strani in podstrani ter vse vaše potrebne podatke.

Poslovni paket

Poslovni paket je primeren za vsa podjetja, ki potrebujejo profesionalno spletno stran. Vsebuje neomejeno število strani in podstrani, blog ter prijavo na e-novičke.

Ste pripravljeni?

Pogovorimo se.

Naše stranke rade sodelujejo z nami, ker najprej izpolnimo njihove zahteve, nato pa presežemo njihova pričakovanja.

Kontaktirajte nas še danes! Mi smo zagotovo prava izbira za vas.

Back To Top