skip to Main Content

Varstvo osebnih podatkov

Na spletni strani spletnasinergija.com se na prvem mestu trudimo za kar najbolj varen ogled spletne strani. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo kakršnokoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih uporabnik posreduje izključno in neposredno nam.

Zbiramo naslednje podatke:

  • Osebne podatke (ime in priimek, elektronski naslov in telefonsko številko).
  • Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletni strani ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletne strani. Na uporabnikov računalnik lahko shranimo tudi druge piškotke in piškotki sistemov Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.
  • Za točnost podatkov, ki jih uporabniki vpišejo v kontaktni obrazec ne odgovarjamo.

Če imate vprašanje ali pripombo v zvezi z varovanjem osebnih podatkov vas vabimo, da stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

Spletni piškotki

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer vsebino nakupovalne košarice in druge nastavitve.

Tako je lahko vaš obisk spletnega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna in koristna.

Zakaj potrebujemo piškotke?

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju nekaterih storitev. Uporabljamo naslednje spletne piškotke:

Ime piškotka Namen Trajanje
_ga
Piškotek nastavi orodje Google Analytics, ki nam omogoča, da spremljamo, kako se obiskovalci premikajo znotraj naše spletne trgovine.
2 leti
_gat
Piškotek se uporablja za omejevanje števila poslanih zadetkov Google Analytics.
10 minut
_gid
Piškotek z naključno ustvarjeno unikatno številko se uporablja za izračun podatkov o obisku naše spletne trgovine.
24 ur
cookie notice accepted
Piškotek shrani vašo odločitev glede sprejema ali zavrnitve sledilnih piškotkov.
1 leto

Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »Pomoč« vašega spletnega brskalnika.

V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno. Več o uporabi spletnih piškotkih po spremenjenem Zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1, ur. list št. 109/2012).

Back To Top