skip to Main Content

Izdelava spletne trgovine

Spletne trgovine vam omogočajo veliko več kot klasične trgovine. Spletne trgovine so odprte 24 ur na dan in nismo vezani na samo eno lokacijo. Nakupi iz naslonjača pa so vedno bolj popularni.

Izdelava spletne trgovine je zahteven projekt, ki zahteva veliko strokovnega znanja z različnih področij, zato vam bomo pomagali in svetovali, kako postaviti spletno trgovino, ki bo lepa, funkcionalna in prodajno uspešna.

Uporabljamo sodobne pristope in nove tehnologije, ob tem pa se držimo spletnih standardov ter poskrbimo, da vaša spletna trgovina deluje v vseh brskalnikih in na vseh napravah (telefonu, tablici in računalniku).

Spletna Ponudba - Izdelki po ugodnih cenah

Spletne trgovine razvijamo na platformah Magento, Opencart in WooCommerce, kar nam omogoča popolno prilagoditev vašim željam in potrebam.

WooCommerce
Magento
OpenCart

Magento in Opencart sta najbolj razširjeni platformi za spletne trgovine, saj sta obe izjemno dobro preizkušeni. Ponujata ogromno obstoječih nadgradenj, hkrati pa tudi možnosti za izdelavo dodatnih modulov po željah in potrebah naročnika. WooCommerce pa je primerna za tiste, ki želijo spletno stran nadgraditi s spletno trgovino. Vse platforme so prijazne do spletnih kupcev. Katero izbrati? Glede na vaše želje in potrebe bomo skupaj določili, katera platforma je najustreznejša za vašo spletno trgovino.

Z nami do najboljših rezultatov

Vsaki izdelavi spletne strani in trgovine se povsem posvetimo in jo izdelamo po vaših željah, hkrati pa vas usmerjamo in pomagamo z nasveti, da je končni rezultat prilagojen vam in vaši ciljni publiki.

Sestanek

Vzpostavite stik z nami preko telefona ali e-pošte. Poslušali bomo vaše želje in predloge ter vam pomagali z nasveti in usmeritvami.

Načrt

Proučili bomo vašo dejavnost in opredelili cilje vaše spletne trgovine. Poskrbeli bomo, da bo trgovina pregledna in enostavna za uporabo.

Izdelava

V spletno trgovino vam bomo vnesli vso vašo potrebno dokumentacijo. Poskrbeli pa bomo tudi za vse nastavitve in razširitve spletne trgovine.

Testiranje

Po končani izdelavi bomo še dodatno preverili, da so vsi vaši podatki v spletni trgovini pravilno vneseni in testirali, da vse deluje kot mora.

Predaja

Predali vam bomo popoln nadzor nad vašo spletno trgovino in vas naučili, kako lahko vnose in popravke enostavno urejate sami.

Izberite vaš paket

WooCommerce

WooCommerce je odprtokodna platforma za spletne trgovine, ki se vsakodnevno razvija in posodablja, kar vam zagotavlja varnost in funkcionalnost. Je zelo enostavna za samostojno vzdrževanje in uporabo.

Magento

Magento je namenjen srednje velikim in velikim spletnim trgovinam, saj je številko vnesenih izdelkov neomejeno. Je ena izmed najzmogljivejših platform, dobro prilagojena in optimizirana za iskalnike.

OpenCart

OpenCart je ena najhitreje rastočih odprtokodnih platform za izdelavo spletne trgovine. Je cenovno ugoden, varen, zanesljiv, hkrati pa enostaven za administriranje in vzdrževanje.

Pripravljeni? Pogovorimo se.

Naše stranke rade sodelujejo z nami, ker najprej izpolnimo njihove zahteve, nato pa presežemo njihova pričakovanja.

Kontaktirajte nas še danes! Mi smo zagotovo prava izbira za vas.

Back To Top