Skip to content

Izdelava spletne trgovine

Spletne trgovine vam omogočajo veliko več kot klasične trgovine. Spletne trgovine so odprte 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Nakupi iz naslonjača pa so vedno bolj popularni.

Izdelava spletne trgovine je zahteven projekt, ki zahteva veliko strokovnega znanja z različnih področij, zato vam bomo pomagali in svetovali, kako postaviti spletno trgovino, ki bo lepa, funkcionalna in prodajno uspešna.

Uporabljamo sodobne pristope in nove tehnologije, ob tem pa se držimo spletnih standardov ter poskrbimo, da vaša spletna trgovina deluje v vseh brskalnikih in na vseh napravah (telefonu, tablici in računalniku).

Spletna Ponudba - Izdelki po ugodnih cenah

Izdelava spletne trgovine poteka na platformah WooCommerce in Magento kar nam omogoča popolno prilagoditev vašim željam in potrebam.

WooCommerce
Magento

WooCommerce in Magento sta najbolj razširjeni platformi za spletne trgovine, saj sta obe izjemno dobro preizkušeni. Ponujata ogromno obstoječih nadgradenj, hkrati pa tudi možnosti za izdelavo dodatnih modulov po željah in potrebah naročnika. Obe platformi sta prijazni do spletnih kupcev. Katero izbrati? Glede na vaše želje in potrebe bomo skupaj določili, katera platforma je najustreznejša za vašo spletno trgovino.

Z nami do najboljših rezultatov

Vsaki izdelavi spletne strani in trgovine se povsem posvetimo in jo izdelamo po vaših željah, hkrati pa vas usmerjamo in pomagamo z nasveti, da je končni rezultat prilagojen vam in vaši ciljni publiki.

Sestanek

Vzpostavite stik z nami preko telefona ali e-pošte. Poslušali bomo vaše želje in predloge ter vam pomagali z nasveti in usmeritvami.

Načrt

Proučili bomo vašo dejavnost in opredelili cilje vaše spletne trgovine. Poskrbeli bomo, da bo trgovina pregledna in enostavna za uporabo.

Izdelava

V spletno trgovino vam bomo vnesli vso vašo potrebno dokumentacijo. Poskrbeli pa bomo tudi za vse nastavitve in razširitve spletne trgovine.

Testiranje

Po končani izdelavi bomo še dodatno preverili, da so vsi vaši podatki v spletni trgovini pravilno vneseni in testirali, da vse deluje kot mora.

Predaja

Predali vam bomo popoln nadzor nad vašo spletno trgovino in vas naučili, kako lahko vnose in popravke enostavno urejate sami.

Izberite vaš paket

WooCommerce

WooCommerce je ena izmed najboljših platform za izdelavo vaše spletne trgovine, saj je zelo prilagodljiva in funkcionalna. Prav tako je zelo enostavna za samostojno vzdrževanje in upravljanje.

Magento

Magento je ena najbolj kompleksnih platform za izdelavo vaše spletne trgovine. Samostojno upravljanje trgovine je dokaj enostavno, za vzdrževanje pa potrebujete zunanjega partnerja.

Ste pripravljeni?

Pogovorimo se.

Naše stranke rade sodelujejo z nami, ker najprej izpolnimo njihove zahteve, nato pa presežemo njihova pričakovanja.

Kontaktirajte nas še danes! Mi smo zagotovo prava izbira za vas.

Back To Top