skip to Main Content

Optimizacija spletnih strani (SEO)

Da vas bodo nove potencialne stranke našle v iskalnikih (kot so Google, Yahoo, Bing, Najdi.si) morate imeti spletne strani optimizirane. Pravilno napisana besedila bodo vaše podjetje v brskalniku uvrstila višje na seznam rezultatov in vam tako zagotovila več obiska na spletni strani. Zelo pomembno pa je tudi, da je besedilo zanimivo bralcem.

Optimizacijo spletnih strani delimo na dva dela:

  • On-site optimizacijo, ki zajema urejanje vaše spletne strani, tako da spletni pajek ob pregledu lažje poišče dobre podatke o vaši spletni strani in njeni vsebini. On-site optimizacija vključuje postopke kot so urejanje domene, strukture strani, strukture menijev, vsebine, naslovov in meta podatkov.
  • Off-site optimizacijo, ki je proces pridobivanja kakovostnih povezav na spletno stran, dejavnosti na družabnih omrežjih in pisanje člankov. Pomembno je, da v vseh procesih pravilno izberemo ključne besede.
SEO Optimizacija

Cilj optimizacije spletnih strani je doseči čim višji položaj v iskalniku z dobro izbranimi ključnimi besedami. Več kot 80% ljudi išče pomembne zadetke iskanja samo na prvi strani.

Pripravljeni? Pogovorimo se.

Naše stranke rade sodelujejo z nami, ker najprej izpolnimo njihove zahteve, nato pa presežemo njihova pričakovanja.

Kontaktirajte nas še danes! Mi smo zagotovo prava izbira za vas.

Back To Top